ME MIA MATIA...

ROLLIGANS

16 June 2007

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...


Τελευταία ευκαιρία για κέρδη μάγκες αφού η αυλαία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου πέφτει σήμερα και αύριο. Ακολουθούν οι προτάσεις του betατζή...



314 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ


Η Βαλένθια θα παρουσιαστεί πλήρως αδιάφορη και σε τέτοιες περιπτώσεις εκείνος που καίγεται για το αποτέλεσμα είναι συνήθως εκείνος που παίρνει και τους βαθμούς. Ακόμα κι αν τελικώς δεν σωθεί η Σοσιεδάδ -αφού ούτως ή άλλως οι Βάσκοι ελπίζουν σε θαύμα- λογικά θα "ματώσουν" για τη νίκη. Ποντάρουμε λοιπόν στο 2 μμε απόδοση 2,85.


316 ΘΕΛΤΑ - ΧΕΤΑΦΕ


Η Θέλτα είναι το απόλυτο φαβορί και θα πάρει τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Χετάφε που θα παίξει τους κόπους μιας χρονιάς στον τελικό του Copa Del Rey εναντίον της Σεβίγια. Συνεπώς άσσος του 1,35.


321 ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΕΒΑΝΤΕ


Στον λάκκο των Λεόντων, το Σαν Μαμές, οι γηπεδούχοι κερδίζουν και σώζονται. Η παράδοση της Μπιλμπάο είναι τεράστια στην Primera Division και θα σωθεί σίγουρα. Η εμπειρία και η έδρα θα μετρήσουν οπότε θα παίξουμε τον άσσο, έστω στο 1,28.


322 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΠΕΤΙΣ


Ισχύουν και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όσα γράψαμε και για το Βαλένθια - Σοσιεδάδ. Οι Ανδαλουσιάνοι με νίκη εξασφαλίζουν την παραμονή και εφόσον οι οικοδεσπότες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον το διπλό του 1,85 φαντάζει ως το πλέο πιθανό αποτέλεσμα.


424 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ


Ετσι πως τα κατάφεραν οι ροχιμπλάνκος καλούνται τώρα στην δύσκολη έδρα της Οσασούνα να παίξουν την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή. Δύσκολα τα πράγματα κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα που αν και αδιάφορη "κλείνει σπίτια"! Θα τολμήσουμε παίζοντας τα λεφτά μας στο σημείο 2 του 1,95 αν και ίσως να μ φτάνει για να δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο στους πρωτευουσιάνους του Γιούρκα Σεϊταρίδη...


425 ΟΥΕΛΒΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ


Η Σαραγόσα είναι εξαιρετικά ποιοτική ομάδα. Η Ουέλβα πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία αλλά είναι ένα σκαλί πιο κάτω από πλευράς ποιότητας. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα πόντο για να βγουν στο ΟΥΕΦΑ της νέας περιόδου και είναι σε θέση να τον κατακτήσουν. Θα διαλέξουμε λοιπόν το Χ του 2,80.


426 ΡΕΑΛ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ


Οι "μερένγκες" με νίκη αναδεικνύονται πρωταθλητές και σώζουν από το πουθενά μία χαμένη σεζόν. Οι νησιώτες του Μπασινά θα παίξουν για το πριμ που τους έταξαν Σεβίγια και Μπαρσελόνα. Ομως θεωρείται απίθανο να τα καταφέρουν. Μικρός ο άσσος του 1,15, καλύτερο το over του 1,40.


431 ΣΕΒΙΓΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ


Μόνο μαθηματικές πιθανότητες διατηρεί η Σεβίγια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η καλύτερη ομάδα του πλανήτη φέτος -προσωπική γνώμη του υπογράφοντος- ξεκίνησε τη σεζόν διεκδικώντας 4 τρόπαια. Εχει ήδη πανηγυρίσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το ΟΥΕΦΑ, είναι το φαβορί για το Κύπελλο κόντρα στην Χετάφε και έφτασε να διεκδικεί μέχρις εσχάτων το πρωτάθλημα! Εξαιρετικά φορμαρισμένο το "κίτρινο υποβρύχιο" με τον Φορλάν να αποτελεί φόβο και τρόμο. Παρ' όλ' αυτά επιλέγουμε τη "σιγουριά" που προσφέρει ο άσσος του 1,75.


432 ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ


Κάκιστη χρονιά για τους μπλαουγράνα. Με πολλά προβλήματα θα πει κανείς αλλά όταν διεκδικείς από τη θέση του φαβορί 5 τίτλους και καταλήγεις με άδεια χέρια δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Θα νικήσει την ουραγό Ταραγόνα του Πορτίγιο αλλά και τι να λέει... Over του 1,40 κι εδώ...