ME MIA MATIA...

ROLLIGANS

27 August 2007

ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ

Μετά από τις χθεσινές εκπληκτικές δηλώσεις των ανθρώπων που υποτίθεται ότι ορίζουν τις τύχες αυτού του τόπου σε στυλ: "Ευτυχώς σώσαμε την κοιτίδα του πολιτισμού μας, την Αρχαία Ολυμπία" την ώρα που καίγονταν άνθρωποι και περιουσίες παραδίπλα.
Την ώρα που οι...απέναντι δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι αν ήταν αυτοί στη θέση της κυβέρνησης θα τα κατάφερναν πολύ καλύτερα, ενώ για ανεξήγητους λόγους όταν ήταν στη θέση του οδηγού τα κατάφερναν χειρότερα.
Εκείνη την στιγμή λοιπόν αποφάσισα ότι προτιμώ χίλιες φορές το βρώμικο, σκοτεινό, άθλιο, υποβαθμισμένο, παραγκόπληκτο ελληνικό ποδόσφαιρο, που όμως δείχνει και κάποια ψήγματα ντομπροσύνης και φιλότιμου, απ' ότι την λαμπερή, πολλά υποσχόμενη πολιτική σκηνή που σαν έργο είναι χωρίς σενάριο και με απίστευτα ατάλαντους πρωταγωνιστές.
Γι' αυτό λοιπόν τιμή και δόξα στους Μητρόπουλους, στο Σπάθα, στον Γκαγκάτση, στον Κόκκαλη, στον Βαρδινογιάννη, ακόμη και στο Γούμενο και τον Ορφανό, παρά στους πολιτικούς απάνθρωπους υπάνθρωπους της Ελλάδας...


- Ο Ίβιτς πρέπει να είναι πολύ εκνευρισμένος με τις αρνήσεις του Κόκκαλη για την απόκτηση αμυντικών τους οποίους θεωρούσε ιδανικούς, για να τιμωρεί έτσι τον Ολυμπιακό αφήνοντας τον στη μοίρα του αμυντικά.
- Τον Ντάμε Ν' Ντιογέ τον ανακάλυψε ο Πεσέιρο και όχι ο Βέλιτς. Ο Σέρβος μάλιστα δεν ήθελε αρχικά να τον πάρει γιατί θα έλειπε αρκετό καιρό για το Κόπα Άφρικα.
- Ο Αρουαμπαρένα που δεν τραυματιζόταν ποτέ άντεξε δύο εβδομάδες στα βοσκοτόπια των Θρακομακεδόνων.
- Ο Πανδραμαϊκός αρνήθηκε να πάρει δανεικό τον Άλαν από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν του κάνει!
- Ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έχουν αρχίσει να φέρονται σα να έπρεπε να παίζουν στην Μεικτή Κόσμου και ο Πανιώνιος τους φαίνεται λίγος. Περιέργως, ενώ ο Λίνεν τους "κράζει" ο Τσακίρης δείχνει να συμφωνεί με την άποψη ότι έχει τη...Μπαρτσελόνα.
- Ο Δώνης οφείλει να ζητήσει από τώρα προσωπικό ιατρό από τη διοίκηση για τα εγκεφαλικά και τις καρδιακές προσβολές που θα παθαίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς από την έλλειψη επιθετικού.
- Έχει δίκιο ο φίλος μου ο Δημήτρης από την Λαμία για την περίπτωση του Βαζέχα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται την σοβαρότητα του, την εξυπνάδα του και τις γνώσεις του. Α, ξέχασα τον πρόλαβε η Άρσεναλ...
- Η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ θα είναι ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά ανέλαβε τα τμήματα υποδομής και έχει τρομερές γνώσεις, όσο και διασυνδέσεις, καθώς αποτελούσε μέλος του Άγιαξ για αρκετά χρόνια. Θα φανεί η δουλειά του σύντομα.
- Μερικοί συνεργάτες του Ρέμου στη διοίκηση του Ηρακλή φαίνεται ότι έχουν πάθει...Μπεΐτιδα και πάνε το παιχνίδι στον τσαμπουκά και στην τρομοκρατία.
- Οι δανεικοί του Παναθηναϊκού στον ΟΦΗ δε νομίζετε ότι είναι λίγοι; Τζόρβας, Πλιάγκας, Γκάντσεφ, Νουαφόρ δεν είναι ούτε μισή ενδεκάδα. Θα έπρεπε να παραπονεθεί άμεσα στο αφεντικό ο Βατσινάς.
- Ο Φατίχ Τερίμ διαδιδει αριστερά και δεξιά ότι σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;
-