ME MIA MATIA...

ROLLIGANS

22 December 2007

ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ!


Εντάξει, ως μεγαλόψυχοι άνθρωποι που είμαστε, το ομολογούμε: Εάν διαψεύσει τις προβλέψεις μας η διοίκηση του Ολυμπιακού και ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Φερνάντο Μπελούσι, όπως ο Τζων Ρόμπαξ, θα... φάμε το καπέλο μας! Παρ'όλ'αυτά, ως γνήσιοι γκρινιάρηδες, πάλι έχουμε παράπονα να εκφράσουμε, και θα το κάνουμε ευθύς αμέσως:
1. Στον Μπελούσι, αρέσει να παίζει ως δεξί χαφ. Σ'αυτή τη θέση έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του (για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά και στις δηλώσεις του Φαμπρίτσιο Φουέντες της Βιγιαρεάλ που τον γνωρίζει πολύ καλά). Μπορεί, βέβαια, να παίξει και στο κέντρο (η αλήθεια είναι ότι έχει και τα δύο πόδια, οπότε και προς τα αριστερά μπορεί να τραβηχτεί). Μη φτάσουμε όμως και στο σημείο που έφτασε στο TV Magic ο Κώστας Σαμοθρακής, όπου εχθές έλεγε ότι είναι κεντροαριστερός μέσος... Ναι, όσο είναι και ο Τζόρτζεβιτς αριστερό μπακ, επειδή έχει παίξει εκεί 5-6 φορές στην καριέρα του...
2. Για αμυντικό δεν ακούμε κουβέντα. Πρόταση μας είναι αν τραυματιστεί ο Άντζας, να βάλουν τον Μπελούσι να παίξει κεντρικός αμυντικός, αφού είχε παίξει στη θέση αυτή μισή φορά όταν ήταν 9 χρονών. Είναι, άλλωστε, κεντροδεξιοαριστερό εξτρεμομεσομπακχαφοσέντερ μπακ...
3. Για επιθετικό επίσης τσιμουδιά. Μα τι λέμε τώρα, αν χρειαστεί, μπορεί να παίξει εκεί και... ποιός άλλος? ο Μπελούσι!

ΟΚ, τέρμα η γκρίνια. Η αλήθεια είναι ότι ο Ίλια Ίβιτς μέχρι στιγμής έχει βγάλει λαγούς απ'το καπέλο του, οπότε όσο και αν γκρινιάζουμε, τον εμπιστευόμαστε. GO Ίλια!
Επίσης και ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει διαψεύσει όλες τις Κασσάνδρες και έχει βουλώσει αρκετά στόματα (εκτός προφανώς απ'το δικό μας). Όλος ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού τους ευγνωμονεί και τους δύο για τις χαρές που προσέφεραν φέτος.

Merry Christmas σε όλους. Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες. Πάμε να φάμε κάνα-δυο κιλά μελομακάρονα...