ME MIA MATIA...

ROLLIGANS

09 June 2007

ΛΟΓΙΚΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...


Πρόεδρος ΟΣΦΠ: "Φέτος θα κάνουμε μεγάλες μεταγραφές" (2007)

Πρόεδρος ΑΕΚ: "Στόχος μας να φτάσουμε μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια" (2006)

Πρόεδρος ΠΑΟ: "Έχουμε ένα πενταετές πλάνο που θα ολοκληρώσουμε" (2005)

Σίγουρα θα τις θυμάστε αυτές τις στομφώδεις δηλώσεις...
Οι άμεσες ερωτήσεις κύριοι πρόεδροι των... "μεγάλων": Ποιό είναι λοιπόν το μπάτζετ για αυτές τις μεγάλες μεταγραφές κύριε Κόκκαλη; Σε ποιές θέσεις πονάει η ομάδα σας και ποιοί παίκτες αποτελούν προτεραιότητα; Στα μουλωχτά και από την πίσω πόρτα δε δουλεύουν πλέον ούτε στη Ρουμανία...Αν σέβεστε τους οπαδούς, γιατί δε βγάζετε κάποιες επίσημες ανακοινώσεις όπως κάνουν οι football directors κάθε μεγάλης ή μικρής ομάδας οιασδήποτε προηγμένης ποδοσφαιρικά χώρας; Αλλά ξέχασα... Οι football τι; Συγγνώμη κύριε Κόκκαλη...
Κύριε Θεμιστοκλή: Αρουαμπαρένα (32), Ριβάλντο (35) είναι οι πρώτες πολύ καλές πράγματι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας σας για την επόμενη σεζόν. Δεν αντιτίθενται όμως στο αρχικό σας πλάνο; Με Δέλλα (31), Άλβες (28), Ζήκο (33), Μαντούκα (27), Λυμπερόπουλο (32) και τους δύο προαναφερθέντες έχετε έναν πολύ καλό κορμό, αλλά ουδεμία σχέση έχει ηλικιακά με αυτό που ονειρευόσασταν πέρυσι. Εκτός αν κάτι άλλαξε στο μεταξύ και ξεχάσατε να μας ενημερώσετε...
Κύριε Τζίγγερ: Το πενταετές πλάνο σας περιλαμβάνει τρεις ανανεώσεις και καμιά δεκαριά προπονητές; Τρομερά πρωτότυπο. Οι κάθε λογής Άρνεσεν και Μιγιάτοβιτς θα σας εξυμνούν για την τρομερή σας διορατικότητα και επαγγελματική σταθερότητα εφαρμόζοντας το σχέδιό σας στις παραπαίουσες Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.
Εν κατακλείδι; Είστε αστείοι κύριοι, αλλά σας γουστάρουμε γιατί κάθε μέρα μαζί σας είναι και μια καινούρια εμπειρία. Σας ευχαριστούμε!

2 comments:

Anonymous said...

Καλή αρχή και με πολύ σωστές σκέψεις. Από Κόκαλη και Βαρδινογιάννη έχω πάψει να περιμένω καινοτομίες εδώ και καιρό. Η ΑΕΚ του Ντέμη όμως δείχνει να πλασάρει ένα διαφορετικό μοντέλο που αρέσει σε πολύ κόσμο. Ακόμη και σ' αυτή την ηλικία, πάντως, ένας ποιοτικός παίκτης όπως ο Rivaldo έχει να προσφέρει πολλά. Αρκεί να χρησιμοποιείται ως η αλλαγή που θα μπει στο 60' με 70' για να προσφέρει "το κάτι παραπάνω" και να μην στερήσει θέση βασικού από νέους παίκτες.
FREMENDOG

Anonymous said...

ΟΤΑΝ ΡΕ ΖΩΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΥΑΘΛΗΜΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΕΜΠΕ, ΖΕ ΕΛΙΑ, ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΟ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΝΤΑΜΠΛ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ.