ME MIA MATIA...

ROLLIGANS

09 June 2007

TO BET OR NOT TO BET



Τέλος μάγκες στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης με το ενδιαφέρον να υπάρχει πλέον μόνο στην Ισπανία. Λάθος χρόνο προφανώς διαλέξαμε για προγνωστικά, αλλά δε βαριέσαι... Ματσάκια θα υπάρχουν πάντα οπότε εσείς επιλέγετε αν θα ακολουθήσετε ή όχι. Για σήμερα λοιπόν αν γουστάρετε υπάρχουν κάποιες... σταθερές που θα σας στείλουν με χαμόγελο στο πρακτορείο για είσπραξη. Πάμε λοιπόν:

236 Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα 1

Οι Μαδριλένοι κυνηγούν το ΟΥΕΦΑ, κάνουν καλές μεταγραφές με αυτό τον σκοπό, ενώ από την άλλη η Θέλτα μάλλον χρειάζεται να ξεκινήσει τα πλάνα της από την αρχή, καθώς ο υποβιβασμός φαντάζει αναπόφευκτος (με δεδομένο ότι δείχνει σχεδόν αδιάφορη να σωθεί).

241 Βιγιαρεάλ - Ατλέτικ Μπιλμπάο 1

Η Βιγιαρεάλ με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές (έξι νίκες!) μετέτρεψε μια χαμένη χρονιά σε ένα στοίχημα που μάλλον τελικά δε θα χαθεί. Το ΟΥΕΦΑ είναι μπροστά τους και τους καλεί... Οι Βάσκοι αν και τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού δεν αισθάνονται ασφαλείς. Ποιός θα τους ξεπεράσει όμως;

243 Μαγιόρκα - Σεβίλλη 2

Σιγουριά για το νικητή που φτάνει τη ξετσιπωσιά... Αδιάφοροι οι μεν, για πρωτάθλημα οι δε. Δωράκι το 1,50. Πάρτε το.


251 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Σανταντέρ 1

Οι έτεροι Βάσκοι δίνουν τον υπερ πάντων αγώνα για την παραμονή τους στην Primera Division. Το πάλεψαν με την Οσασούνα, δεν τους βγήκε, θα προσπαθήσουν να πάρουν την ρεβάνς απέναντι στην χωρίς στόχους και νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές Σανταντέρ.

No comments: